Atiker Konyaspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda karşılaştı. Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan mücadelede Akhisar Belediyespor net pozisyonlara girse de ilk yarı 1-0 Atiker Konyaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ise maçın kontrolünü elinde tutan Atiker Konyaspor, Eze ile bir gol daha buldu ve mücadele 2-0 sonuçlandı.

Atiker Konyaspor: 2 - Teleset Mobilya Akhisarspor:
 
Stat: Konya Büyükşehir Belediye 
Hakemler: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, Erdinç Sezertam

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Jonsson, Moke, Skubic, Musa Araz, Bourabia, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Eren Albayrak, Fofana 

Teleset Mobilya Akhisarspor: Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Soner Aydoğdu, Sissoko, Olcan Adın, Serginho,  Larsson, Henrique

Gol: Dk. 18 Ömer Ali Şahiner (Atiker Konyaspor), Dk. 73 Eze (Atiker Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 4 Musa Araz, Dk. 38 Ömer Ali Şahiner (Atiker Konyaspor), Dk. 44 Ömer Bayram (Teleset Mobilya Akhisarspor)

 - Maçtan Dakikalar -

Süper Lig'in 6. haftasında Atiker Konyaspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında yapılan maçın ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

15. dakikada Henrique'nin pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Serginho'nun doğrudan kaleye gönderdiği meşin yuvarlağı, kaleci Serkan Kırıntılı iki hamlede kontrol etti. 

18. dakikada sol kanattan gelişen atakta Eren Albayrak'ın ortasında, Ömer Ali Şahiner'in kale önünde vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0

Dün dedesini kaybeden Ömer Ali Şahiner, golün ardından gözyaşlarını tutamadı.

 
37. dakikada Milosevic, Sissoko'dan aldığı topu ceza yayının gerisinden yerden kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak kalenin solundan auta çıktı. 

42. dakika sağ kanattan topla ceza sahasına giren Henrique'nin vuruşunda, kaleci Serkan Kırıntılı meşin yuvarlağı karşıladı. Daha sonra defans topu uzaklaştırdı. 

45. dakikada Henrique'nin duvar pasında, ceza yayı üzerinde topla buluşan Olcan Adın'ın bekletmeden vuruşunda, top auta çıktı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı Atiker Konyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 

Detaylar geliyor...