Süper Lig’de mücadele veren Teleset Mobilya Akhisarspor, 6.haftada konuk olacağı Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde tam kadro sürdürüyor. Süper Lig’de 2014-2015 sezonunda ligin ilk 5 haftasında 10 puan toplayan yeşil-siyahlılar bu sezon da bu puanı yakalarken yine aynı sezonda 6.haftada puanını 13 yapmıştı. Kendi rekorunu yenilemek isteyen yeşil-siyahlılar rakip takımın seyircisinin cezalı olduğu deplasmanda maçında bunu avantaja çevirip maçtan galip ayrılmayı hedefliyor.

Geçen sezon Konyaspor ile yapılan her iki müsabakayı da kazanarak 6 puan alan Teleset Mobilya Akhisarspor yine deplasmana 3 puan parolası ile çıkacak. Konya deplasmanının zorlu geçeceğinin altını çizen Teknik Direktör Okan Buruk, “maçın deplasmanda seyircisiz olması bize artı bir avantaj getirecektir. Bireysel hata yapmadığımız sürece Konya’dan galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Takımıma güveniyorum, ofansif bir futbol sergileyerek seyir derecesi yüksek bir müsabakada 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Konyaspor’un da kendine göre güçlü silahları var bunlar için önlemlerimizi de alacağız” dedi.

Öte yandan Teleset Mobilya firması ile isim sponsorluğu anlaşan Akhisarspor şimdi de sol kol sponsoru olarak İmbat Madencilik ile anlaşıldığı bildirildi. Yarın son hazırlıklarını yapacak yeşil-siyahlılar Cuma günü sabah havayolu ile Konya’ya geçecek ve Atiker Konyaspor’un tesislerinde ter idmanı yapacağı bildirildi.
(BG)