Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “şu anda lider bir takımın teknik direktörü olarak karşınıza çıkabilirdim” dedi.

Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Cihat Arslan antrenman öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Gaziantep maçında alınan 1 puana üzülmediklerini ifade eden Arslan, “Bu ligde alınan her puan çok önemlidir. Gaziantep maçının sonucuna da üzülmüş değilim. Ancak tek üzüntüm kolay kaybettiğimiz puanlar nedeni ile karşınıza lider bir takımın hocası olarak çıkamadığımdandır.” İfadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir maçından da puan yada puanlar ile dönmek istediklerini söyleyen Arslan, “Başakşehir’de şampiyonluk yaşamış birisi olarak çok iyi bir takıma sahip olduklarını söyleyebilirim. Zor bir maç olacak ancak 3 puan olmasa bile bir puan ile dönmek istiyoruz.” Dedi.

Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören Duaglao’nun takımda olmamasının kendilerini düşündürdüğünü dile getiren Arslan, İsmail Konuk’a güvendiklerini ancak başka alternatif oyuncunun olmamasına canlarının sıkıldığını söyledi.

N’guame’i transferinin gereksiz olduğu ile ilgili yapılan haberlere de tepki gösteren Cihat Arslan, “N’guame’i bizimle sadece 10 antrenmana çıktı ve kadroya girdi. Hazır olduğu takdirde çok iyi işlere imza atacağından şüphemiz yok. Dolayısıyla bu oyuncu hakkında yapılan “gereksizdi” eleştirilerini yersiz buluyorum” dedi.

Cihat Arslan yönetiminde Yılmaz Atabarut tesislerinde Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor’da Bruno’nun sakatlığı sürerken kırmızı kart cezalısı Duaglao ise bu maçta forma giyemeyecek.