Bir hafta önce  Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü olarak imza Atan Mustafa Reşit Akçay ve ekibi tesislere kapandılar. Sadece  yönetim kurulu ile bir kez sadece yemek yiyen Mustafa Reşit Akçay ve yardımcıları  bugün raporunu verecek.
Yeni Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın adeta bir haftadır tesislerde ders çalıştığını söyleyen  basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ Hocamızın apayrı bir yoğurt yiyişi var. İmza töreni sonrası  inzivaya çekilircesine tesislerde devamlı 3 sezonumuzun kasetlerini izliyor. Sadece bir kez davetimiz üzerine beraber bir akşam yemeği yedik. Kadromuzda bulunan 38 profesyonel futbolcuyu tek tek incelediğini ve özel notlar tuttuğunu söyledi. A2 takımında oynayan futbolcular içinde takımın antrenörü Cavit Özlem’le bir araya gelip görüşlerini alacağını söyledi. Özellikle geçtiğimiz sezon kiralık verdiğimiz 9 oyuncunun durumlarını titizlikle izlediğini biliyoruz. Bizi söylediğini göre yarın  genişletilmiş bir rapor vermesini bekliyoruz. İmza töreninde basına yaptığı açıklama da süper lig kadrosunun 26-27 kişi olacağını belirttiği için vereceği raporda gidecek oyuncuların belirleyeceğini tahmin ediyoruz.” 

Basında Bilal, Uğur ve Niasse’nin sözleşmelerinin uzatıldığının yazılıp çizildiğini söyleyen  İbrahim Evren Acar, “Biz kulüp oyarak prensiplerimiz doğrultusunda her oyuncumuzla en az 1+1  yıl sözleşme imzalıyoruz. Şu anda tüm oyuncularımız için istendiği takdirde 1+1 sözleşme ile kadromuzdaki tüm oyuncuları tutabiliriz. Tabii ki alınan kararlar doğrultusunda, verilen teklifler doğrultusunda teknik ekibimizin onayları ile kadromuz şekillenir. Bu hafta verilecek rapor doğrultusunda gidecek ve transfer edeceğimiz oyuncular ile açıklama yapacağız.” Dedi.