Akhisarpress.com - Özel Haber 

 

Spor Toto Süper Ligde ilk defa mücadele edecek olan Akhisar Belediyespor’da  Keskinoğlu Şirketler Gurubundan Kulüp  Yönetim Kurulunda bulunan İsmail Keskinoğlu’nun  istifası camiada şok etkisi yarattı. Kulüp yönetiminden hiçbir açıklama yapılmadı. Görüştüğümüz  eski başkan,  yönetici,  Taraftarlar Derneği ve yeşil siyahlı renklere gönül vermiş futbolseverler  endişelerini bildirdiler. İsmail Keskinoğlu’nun istifasının geri aldırılmasını ve kadronun güçlendirilmesini istediler.


                     Kulüp yönetimi İsmail Keskinoğlu’nun istifasından sonra hiçbir görüş ve açıklama yapmamaları dikkat çekerken  görüştüğümüz eski başkan, yönetim kurulu üyeleri, Taraftarlar Derneği  başkanı ve futbolseverlerin görüşleri şöyle:


Halil İbrahim DOĞAN-(Başkanlık yaptı. Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı)


                                      “İsmail Keskinoğlu’nun istifasına üzüldüm. Bazı dedikodular gün yüzüne çıkmaya başladı. Kulüp yönetmenin zorlukları çok iyi bilen birisiyim. Takım 3. ligden düştükten sonra, tekrar çıkması için güç birliği oluştu. Başkanlığını ben üstlendim. Çok büyük emeklerle tekrar 3. lige çıktık. Tekrar  3. lige çıkamayan Soma’nın, Salihli’nin durumu ortada. O günlerden bu güne gelindi. Başarıya katkı sağlayan herkesi kutluyorum. Tabii ki eleştirilerimiz de olacaktır. Kendimden örnek vereyim. Bir kez dahi olsun iletişim kurulmadı. Ben yaptım oldu ile bu işler yürümez. Biz biliyoruz, biz yaptık olmaz. Siz 3., 2.,Bank Asya 1. ligde değil süper ligdesiniz. Liglerin başlamasını sayılı günler kaldı. Camianın hiçbir şeyden haberi yok. Kadro ve transferler Süper lig için yetersiz.”


Ahmet AKÇALI-(3.ligin ilk yönetim kurulu üyesi)


                            “İsmail Keskinoğlu’nun istifası manidar buluyor, yönetimden kaçış olarak görüyorum. Zamanlama çok yanlış. Bu arada Başkan adeta tek başına kulübü yönetiyor. Görev dağıtımı bile belli değil. Yönetim kurulunun toplantılarının nerede ve ne şekilde yapıldığını çok merak ediyorum. Benim görev aldığım 3. ligin ilk yılında acemiliğimize rağmen, tüm masrafları cebimizden karşılıyor ve her zaman akil kişilere danışıyorduk. Sporseverler ve futbolseverlerle hep iç içeydik. Süper Lige çıktık. Bu güne kadar herkes alkışladı. Tebrik etti. Görevin çok zor olduğunu biliyorum. Süper ligdeyiz kamuoyu daha takımını görmedi. Kanaatime göre transferler yetersiz. Maçları Manisa’da oynayacağız. Bunun sevabını ve günahını düşünmeden karar verildi.” dedi.


Kemal ŞAHİN-(eski Yönetici. Emekli Lise Müdürü)


                          Keskinoğlu’nun istifası kendi takdiridir. Kurumlar ve şahıslar kendi üzerlerine düşen görevleri zamanında yerine getirselerdi bu ortam gerçekleşmezdi. Akhisarlı futbol severlerin Süper Lig heyecanını tatması için tüm çaba sar edilmeliydi.”


Nihat UZ-(Taraftarlar Dernek başkanı)

 

                           İsmail Keskinoğlu’nun yönetim kurulundan istifasına son derece üzüldük. Belediye ve kulüp başkanımız  İsmail Keskinoğlu’nun göreve dönmesi için çaba sarf etmeleri  kulübün yararına olacağı kanısındayız. Takımımızın bu kadrosunun yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Biz dernek olarak her zaman yardımcı olmaya hazırız. Ama ne yazık ki yönetim bizimle hiçbir ilişkiye girmiyor. Süper ligde tutunabilmek ve başarı elde etmek için mutlaka özellikle başkan ve yönetim kurulunun her kesimle  ilişki içine girerek, geçtiğimiz sezondaki başarının devamının sağlanacağına inanıyoruz.


Uğur HALAZA (Doktor-Akhisar Beşiktaşlılar Derneği başkanı) 

   

                         İsmail Keskinoğlu  istifa etmemeliydi. Özellikle Süper Ligde olduğumuz yılda, onunla beraber çok daha bilgili kişilerinde yönetim ile birlikte olmaları gerekiyordu. Ama görüyorum ki yönetim kurulu sen, ben bizim oğlan ekibi. Hiç kimselerle diyalogları yok. Kamu oyunda takımın ligde kalabileceği şüphesi oluştu. Süper Lig takımı amatörce yönetilemez.” Dedi.


TATÜ lakaplı Yalçın UTÇU-(AKİGO Tribün Lideri) 


                   “İsmail ağabeyimizin istifasına üzüldük. Yönetimde kalmasını isterdik. Bütçemize uygun transfer yapılsa bile, Akigolar olarak yetersiz bir kadromuz olduğunu düşünüyoruz. Takımımız Buca’nın durumuna düşmesin yeter.”


Yılmaz BAŞBAKKAL-(Tekstil’ci-Taraftar)


                    “Akhisar Belediyespor Süper Lige çıktı. Kurulduğu günden beri yönetimde görev yapanları, teknik ekipleri ve futbolcuları tebrik ediyorum. Sadece şunu söyleyebilirim takım kapalı bir ekiple yönetiliyor. Lütfen dışa açılmaları gerekiyor. İşler git gide zorlaşıyor. Henkes  elini taşın altına sokması gerekir.”  

          

Çetin ÜREN –(Akthisarspor’lu eski futbolcu)


                        “Tarihimizde çok önemli olarak Süper Lige çıktık. İsmail Keskinoğlu’nun istifasının olmaması gerekiyordu. Akhisarlı marka olmuş, Keskinoğlu, Ramiz Köfte, Pehlivanoğlu gibi firmalar ve daha bazı şirketler ve özellikle her zaman yanımızda olduğunu söyleyen eski bakanımız Cavit Çağlar gibi önemli isimlerlerin, eski yöneticilerin, futbolcuların görüşlerinin alındığı toplantılar yapılması gerekirken İsmail Keskinoğlu yönetim kurulunda ayrılıyor. İyi olmadı. Akhisar’ın adının çok daha duyulacağı bir ortamda kulübümüz dışa kapalı yönetiliyor. Kadronun yeterli olup olmamasının takdiri teknik ekibindir.  Akhisar’da hiçbir hazırlık maçı yapılmadı. Almanya dönüşü gelişmelere ve tespitlere göre yeni transferler yapılabilir.”