Akhisar’da Akhisar Belediyespor taraftarları ile Antalyaspor taraftarları Türkiye’nin sadece spor kulüplerine değil, ülkemizi son gürlerde adeta tef gibi geren siyasilerimize de örnek olsun.

22 büyük otobüs ile Akhisar’a gelen 1000 Antalyaspor taraftarı Akigolar ile kol kola girip, halaylar çektiler, oyunlar oynadılar, kahvelerde birlikte oyun oynadılar, birlikte yemek yediler Manisa’da oynanacak Akhisar Belediyespor Antalyaspor maçına gittiler.

Şehrin merkezindeki Mısak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim okulu bahçesinde toplanan Antalyaspor taraftarlarına Akigolar tavuklu pilav ve ayran ikram ettiler. Antalyaspor taraftarlar gurubu lideri Ömer Alpaslan, “Bizleri davet eden Akhilora çok teşekkür ederiz. Geçtiğimiz yıl Manisa’da oynana yağış nedeni ile ertelenen Akhisar Antalya maçında taraftarlarımızı yanlarına alan Akigolar ile kurulan dostluk ve kardeşlik hala devam ediyor. Bizde onları Antalya’da ağırladık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Futbol ve sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu görsünler.” ile Akigoların tribün liderlerinden Yalçın Utçu, “ Sadece sporda değil tüm Türkiye’mize her açıdan örnek olsun bizim bu kardeşliğimiz ve dostluğumuz. Şimdi bu dostluk v e kardeşliği gören TFF yetkilileri 3-5 kişinin attığı küfürler nedeniyle para cezası alan kulüplerimize yine ceza verecekler mi ? “ dedi.