Erzurum kampını bir galibiyet 1 mağlubiyetle dün  tamamlayan Akhisar Belediyespor Cumartesi günü başlayacak olan Avusturya kampına tam kadro ile gitmek istiyor.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel’in top başı yapıldığı gün yaptığı açıklamada, bir kanat, bir ön libero 1 santraforu kadro dahil edeceklerinde, sadece kanat oyuncusu Portekizli Barbosa ile sözleşme imzalandı. Teknik ekip ve yönetimin görüşmeleri yapılacak transferler konusunda aralıksız sürüyor.

Süper Ligde forma giymiş, yabancı bir santrafor ile görüşmelerin son aşamasına geldiğini, Avusturya kampına yetiştirmek istediklerini söyleyen  Akhisar Belediyespor basın  sözcüsü İbrahim  Evren Acar, “Verimli geçen Erzurum kampından sonra takımımızın 22 temmuz cumartesi günü Avusturya’da 10 gün  kamp dönemi başlayacak. İsmini açıklamayı uygun görmediğimiz isteğimiz olan santrafor ile ön görüşmeleri tamamladık. Bir iki gün içinde olumlu sonuca büyük ihtimalle ulaşacağız. Ön libero konusunda  teknik ekiple görüşerek aceleci değiliz. Kamp dönemindeki takımların yapacağı hazırlık maçları sonrası netleşecek olan kadroları sonrası ön libero başta olmak üzere geleceğe dönük birkaç genç oyuncu daha alabiliriz.” Dedi. (HA)