Akhisarpress.com / Sakatlıkları nedeniyle Mervan ve İbric dışında  yarın oynayacakları Ziraat Türkiye kupası maçı için Akhisar’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde  son antrenmanını yapan  Akhisar Belediyespor  Manisa’da kampa girdi.

Maç Saatini bekliyor. 9 Şubat 1970 doğumlu olan teknik direktör Cihat Arslan’nın  yaş günü için Özel Yüksel lisesi öğretmen ve öğrencileri yaş günü pastası getirdiler. Çiçek verdiler.

Özel Yüksel Lisesi Müdür yardımcıları  Neslihan Tekin, Murat Yardımcı, öğretmen ve öğrenciler, alkışlar arasında  Cihat Arslan’nın yaş gününü kutlayıp pastasını kestirdiler. Minik Öğrenci Cemre Uzunay’da çiçek verdi.

Dün ve bu gün yapılan antrenmanlar sonrası  Manisa’da kampa giren  Akhisar Belediyespor  teknik direktörü Cihat Arslan, “ İnançlıyız. Amacımız  bu ilk Galatasaray maçından avantajlı olarak  sahadan ayrılmaktır. Sahaya çıkacak oyuncularımdan kim forma giyerse giysin  amacımız iyi futbol ve galibiyetle sahadan ayrılmaktır” dedi.

Akhisar Belediyespor’da  Mervan sakat olduğu için  İsviçre’de bulunan ailesinin yanında  tedavisini sürdürüyor. Kaleci  Fatih grip olduğu için antrenmana çıkmadı. Onur, Ahmet Cebe’nin hafif  sakatlıkları olmalarına rağmen antrenmana çıktıları açıklandı.