2016 Yılında RİO da yapılacak olan Olimpiyatlara hazırlanan Atletizm Sporunun Milli Takım Kampının Sorumlusu Akhisarlı Beden Öğretmen Arif Zeyrek oldu. 

2016 Yılında RİO da yapılacak olan Olimpiyatlara hazırlanan Türkiye’nin en iyi atletizm sporu atlama branşı sporcuları 22 Mart’ta İzmir de Vesta Otel de kampa alındılar. 

Kampın tüm sorumluluğu Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni A. Arif Zeyreğ’e verildi. Arif Zeyrek ile yapmış olduğumuz görüşmede kampın çok verimli geçtiğini ve Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar’ın kampı ziyaret ederek bizlere ve sporculara başarılar dilediğini söyledi. Aynı zamanda Arif Zeyrek; “Akhisarlı biri olarak Milli Takım kampında ilçemizi temsil ettiğim için çok mutluyum. Genç kardeşlerimizi bu kadar önemli ve kıymetli yerlerde görmek çok gurur verici bir şey, inşallah ilerleyen yıllarda Akhisarlı bir gencimizi de Milli Takım da görürüz. Beni ilk Milli Takıma çağırdıkların da çok sevinmiştim. Kampa geldiğimizde kampın tüm sorumluluğu şahsıma verilince daha da gururlandım ve sevindim. Umarım sporcular ile yapacağımız bu kap 2016 da RİO da Olimpiyatlar da başarılı sonuçlar almamıza vesile olur.” Dedi.

12 Nisan 2015 tarihine kadar sürecek olan kampın atletizm sporunun gelişmesi bakımından en önemli kararların alınacağı aynı zamanda antrenör eğitim ve gelişim seminerlerin yapılacağı kapsamlı bir kamp olarak hazırlandı. Toplamda sporcu ve antrenörler dahil yaklaşık 70 kişi olan kampın tüm sorumluluğu kamp müdürü olarak ilçemiz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden A. Arif Zeyreğ’e verildi.