Milli takıma seçildin ve ilk defa Milli formayı giydin, neler hissettin duygularını öğrenebilirmiyiz ?

Milli forma her Türk futbolcusunun giymek isteyeceği en üst noktadır bence, inanılmaz bir duygu, İnşaallah orada kalıcı olurum. İlk hedefime ulaştım, Milli takıma yükselmemde önce Hamza hocamın sonra Fatih hocamın sayesinde katkısı büyük. Kalıcı olmayı düşünüyorum, bu armayı, arkadaşlarımı en iyi şekilde temsil etmeyi düşünüyorum.

Sahaya Çıktığında neler hissettin ?

Şimdi düşündüğümde sahaya çıktığımda başka bir alemdeymişsin gibi hissediyorsun, ama kısa bir heyecan sonrasında işine konsantre oluyorsun.

Akhisar Spor olarak hedefiniz nedir ?

Hedefimiz yükselttik, sezon başından itibaren değişik hedeflere yöneldik. Şuan için hedefimizde Avrupa var. Büyük takımları da yenip bu hedefimize ulaşmak istiyoruz.

Hafta içerisinde seninle ilgili transfer haberleri oldukça yapıldı. Sana gelen bir teklif var mı ?

Bana ulaşan herhangi bir teklif söz konusu değil. Bu haberlerin çıkması güzel tabiki. Ama Ben Akhisar Spor'un oyuncuyum, sözleşmem devam ediyor. Tabiki büyük takımlarda oynamak isterim, ancak bu kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda, ve Hocamızın vereceği karara bağlı bir durum. Gelen bir teklif olursa hep birlikte değerlendiririz. Sonuçta hedefleri olan, Avrupa da oynayan bir takımında oynamak güzel olur diye düşünüyorum.