Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski ve İzmir Ticaret Ataşesi Alev Sülejman ile birlikte İzmir Makedon Göçmenleri Masterler takımı forması altında, Akhisarspor taraftarlar Derneğinin Akhisar Gücü Masterler takımı ile yaptıkları dostluk maçında forma giydi.

Dostluk maçı öncesi, ev sahibi Akhisar Gücü takımının centilmenlik örneği gösterip, Dernek Başkanı Nihat Uz ile Takım Kaptanı Emin Kökçü konuk Büyük elçi Goran Taskovski ve Ticaret ataşesi Alev Sülejman’a özel hazırlanmış formalar ile Akhisar Belediyespor formaları, çiçekler ve hediyeler verdiler . Her iki takım “Spor Dostluk-Kardeşliktir” pankartı önünde hatıra resmi çektirdiler.

Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski Akhisar’a 2. Gelişi olduğunu, bundan önce geldiğinde de maç yapıp Ticaret ve Sanayi Odasında bir toplantıya katıldıklarını belirterek, “Akhisar’da çok yakın dostluklar kurduğumuz arkadaşlar elde ettik. İzmir Ticaret Ataşemiz ve arkadaşlarının kurdukları İzmir Makedon Göçmenleri Masterler takımı ile tekrar Akhisar’a geldik.” Dedi.

Akhisarspor Taraftarlar Derneğinin Akhisar Gücü Masterler takımı ile İzmir Makedon Göçmenleri Takımlarının Suni Çim Kovalık Futbol sahasından yaptıkları dostluk maçını ev sahibi Akhisar Gücü takımı Ceyhun’un 3, Recep ve Gültekin’in golleri ile 5-1 kazandı. Konuk takımın şeref sayısını Ticaret Ataşesi Alev Sülejman kaydetti.