Yarın Manisa’da saat 15.30 Türkiye kupasında Yomraspor ile  hafta sonunda da  lig maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, 2-0 yenildiği Başakşehir maçı sonrası izin yapmadan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Rotasyona ve forma şansı bulmayanları sahaya  süreceği sinyalini veren  teknik direktör Cihat Arslan, “Yaptığımız resmi maçlarda sahaya 18 kişi ile çıkıyoruz. Kadromuzdaki diğer oyuncularında hazır olmaları için Türkiye kupası ve özel maçlar bir fırsat. Özellikle forma savaşı için  kupa maçları bu gibi oyuncular için önlerinde. Kupada rakibimizi eleyerek bir üst tura çıkmak istiyoruz” Başakşehir karşısında alınan  ilk yenilgiyi de değerlendiren, beklenmeyen hatalar yüzünden 2 gol yediklerini, gerçeğinde istenen futbolu sergileyemediklerini söyleyen Arslan, “ Yarın yapacağımız  kupa maçı sonrası 3 gün sonra yine Manisa’da bu kez Gençlerbirliği’ni konuk edeceğiz. Bu iki maçtan da sahadan galibiyet ile ayrılarak gerçek gücümüzü göstermemiz gerekiyor.” Dedi.

Yarın  kupa maçında Yomraspor karşısına  Akhisar belediyespor’un yedek ağırlık bir kadro ile, şu 11’le  çıkması bekleniyor; Emrah Tuncer, Tolga, İsmail,Orhan, Kadir, Aykut,Abdülkadir, Onurcan,Onur Ayık, Julio Sami, Hugo Rodallega

Yomraspor ile yapılacak kupa maçı için,  kale arkaları için bile fiyatı 4 lira, maraton tribünü için 5 lira, kapalı tribün için 10 lira, vip tribünü için 15 lira olarak belirlendi.