İki hafta deplasmanda mücadele eden  sadece 1 puanla dönen Akhisar Belediyespor’un puan cetvelindeki  yeri değişmedi. Konya’dan  eli boş dönen Akhisar Belediyespor’lu futbolculara 2 gün izin verildi.

Torku Konyaspor karşısınra  ilk golü bulup galip duruma geçtiklerini, ilk yarının son dakikası için  beklenmedik bir golle  soyunma odasına 1-1 berabere döndüklerini söyleyen Akhisar Belediyespor  teknik direktörü Roberto Carlos, “Konya’da spor  severler  zevki bir mücadele izlediler kanısındayım. Her iki takımda açık futbolu tercih etti. Her iki takımında birer şutu direkten döndü. Özellikle  maçın sonlarına doğru Mehmet kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen  şutunun şansız bir şekilde direkten dönmesi bizi 1 puandan etti. Oynadığımız  mücadeleci ve disiplinli oyundan  son haftalara girilmesine rağmen memnunum. Oynadığımız futbol sadece neticeye yansımadı. Her iki takım oyuncularını da kutluyorum.” Dedi.

4 mayıs Pazartesi günü  Galatasaray ile  Manisa 19 Mayıs stadında karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, maçın hazırlıklarına 29 Nisan Çarşamba günü saat 16.00 da toplanarak  başlayacak. Konya maçında  4 sarı kart cezalısı kaptan Bilal forma giymemiş, Galatasaray maçında da  Konya’da sarı kart gören Tolga cezalı duruma düştü.