Akhisarpress.com - Pazar günü Gaziatpespor ile deplasmana karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor takımı, Köfteci Ramiz’in verdiği özel davetle uğurlandı.

Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ekip ve tüm futbolcuların katıldığı özel ziyafet sonrası yeşil siyahlı kafile Gaziantep’e hava yolu ile gitmek için İzmir’e uğurlandı.

Köfteci Ramiz Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar ve arkadaşları tarafından karşılanan Akhisar Belediyespor yönetim kurulu ve futbolculara özel hazırladıkları menüyü sundular. Başkan Hüseyin Eryüksel, “Akhisar önemli markalarından Köfteci Ramiz kardeşler madde manevi her zaman yanımızda bulunuyorlar. Akhisar Belediyespor’a iki sezondur forma reklamı vererek bunun en güzel örneğini veriyorlar. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz.” Bircan Taşkınlar’da, “Biz Taşkınlar kardeşler olarak Akhisar’da Köfteci Ramiz markasını elde ettik. Sizlerle bir arada olduğumuz zaman çok mutlu oluyoruz. Başkanımızdan yönetim kurulu üyelerine, teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ve arkadaşlarına, futbolcularımızın hepsi bizim kardeşlerimiz gibi. Akhisar’ın adını Tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtınız. Sizleri çok seviyoruz.” Dedi.