Akhisarpress.com

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Akhisar Belediyespor kendi sahasında, Gaziantepspor’u ağırladı. Kıran kırana geçen müsabakada gol sesi çıkmadı. Akhisar Belediyespor iyi mücadele ettiği Gaziantepspor karşısında bir puana yetindi. Spor Toto Süper Lig’in Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor 8. Haftada puanını 7’ye çıkardı.

Akhisar Belediyespor: 0

Gaziantepspor: 0

Ligin 8. haftasında Akhisar Belediyespor ile Gaziantepspor karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta Elazığspor deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrılan Akhisar Belediyespor, sahasında Gaziantepspor maçından 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor.

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Çağdaş, Kenan (Dk. 68 Ahmet), Anıl, Sertan (Dk. 64 Güray), Emin, Uğur, Sonko, Mustafa (Dk. 85 Lima), Emrah, Bruno

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol, İbricic, Muhammet (Dk. 52 Sosa), Serdar, Cenk (Dk. 68 Turgut), Binja, Ekrem, Kecojevic, Yasin, Orhan (Dk. 52 Medunjanin)

Teknik Direktör: Hikmet Karaman

Sarı Kart: Dk. 18 Yasin (Gaziantepspor), Dk. 32 Çağdaş (Akhisar), Dk. 86 Kecojevic (Gaziantepspor), Dk. 90+ İbricic (Gaziantepspor)

Gol:

MAÇTAN DAKİKALAR

01: Maça Gaziantepspor tarafı başlıyor.
05: Gaziantepspor korner kullanıyor, ceza sahası gerisinden Ekrem direk kaleye vurdu, top az farkla üstten gidiyor.
16: Akhisar Belediyespor’da sağ kanattan kullanılan taç sonrası rakip ceza sahası dışında kontrol eden Anıl, sert ortasına Bruno güzel bir kafa vuruyor ancak top kaleyi bulmuyor.
30: Anıl’ın kullandığı korner uzak direkte duran Kenan gelişine vurdu savunmadan dönen topu Çağdaş tamamladı ancak top yine savunmadan kornere gidiyor.
36: Akhisar Belediyespor’da sol kanatta Sertan’ın mükemmel ortası, ceza sahası içinde Bruno’dan önce savunma kafayla topu kornere çeldi.
38: Akhisar Belediyespor kendi ceza sahasındaki topu çok iyi çıkarmayı başarı Kenan orta sahadan hızlı bir kontra ile rakip kaleye kadar geldi ceza sahası dışından direk kaleye vurdu top az farkla üstten dışarı gidiyor.
41: Gaziantepspor Akhisar’ın ceza sahasında yaptığı hata sonucu Gaziantepspor ceza sahası içine iyi bir orta yapıyor. İbricic’in kafası sağ köşeden az farkla dışarı gidiyor. Bu dakikalarda her iki takımda karşılıklı ataklar yapıyor.
44: Karşılaşmanın ilk yarısına hakem tarafından 1 dakikalık oynanmamış süre eklendi.

İKİNCİ YARI

55: Akhisar Belediyespor’un 30 metreden serbest vuruşunu direk kaleyi düşünen Çağdaş etkili bir vuruş yapıyor ancak top kalecinin ellerinde kalıyor.
57: Akhisar Belediyespor’da Sertan sol kanattan etkili geliyor, ortası ceza sahası dışındaki Kenan’ın önüne geliyor. Kenan topu kontrol etti ve direk kaleye vurdu ancak top üstten auta çıkıyor.
70: Akhisar Belediyespor’da Bruno sol kanattan iki kişinin arasından çok iyi sıyrıldı. Önü boş kalan Bruno yerden çok sert vurdu, ancak kaleci topu tutmayı başarıyor.
78: Akhisar Belediyespor bu dakikalarda maça çok iyi adapte oldu. Ahmet Cebe’nin sağ kanattan yerden ortası Bruno’nun ayağında kalıyor. Bruno yerden kaleyi düşündü ancak top az farkla sol köşeden çıkıyor.
90+: Akhiasr Belediyespor maçın son dakikalarında tamamen rakip sahada, Güray sol kanattan çok iyi orta açıyor Bruno sert bir kafa vuruşu top yerden sekti ve üstten dışarı çıktı.
90+3: Maçın hakemi son düdüğü çalıyor ve maçın Akhisar Belediyespor: 0 Gaziantepspor: 0