Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, forma omuz ve göğüs reklamında görüşmeler yaptığı üç Akhisarlı firma ile imzaları attı.

Bugün belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen tören ile imzalar atıldı.Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel “uzun süredir görüşmelerimizi sürdürdüğümüz forma göğüs reklamı için anlaşma sağlandı. Kulübümüzün menfaatleri ve şehrimizin tanıtımı açısından da büyük mutluluk da sonuçlanan göğüs reklamında Akhisarlı firmamız Köfteci Ramiz ve Keskinoğlu firmaları ile anlaşma sağladık iki reklamıda her iki tarafı kırmadan kazanan Akhisar Belediyespor oldu.

Yapılan anlaşma neticesinde takımımızın iç sahada yaptığı müsabakalarda önde göğüs kısmında Keskinoğlu firması ve sırtta Köfteci Ramiz firmasının reklamları yer alacaktır.

Deplasmanda yaptığımız karşılaşmalarda ise önde göğüs kısmında Köfteci Ramiz ve sırt kısmında ise Keskinoğlu firmasının reklamı yer alacaktır. Her iki firmamız ve kulübümüz için hayırlı,bol kazançlı bir sezon olması dileğiyle,En başta bu işte araya girmesini istediğimiz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Abdurrahman YILMAZ’a daha sonra Belediye Başkanımız Salih HIZLI’ya, Köfteci Ramiz ve KESKİNOĞLU Şirket gruplarına teşekkür ediyorum.

Ve omuz reklamlarını gecensene olduğu gibi bu senede alan AHLATOĞLU Şirketi ve aynı zamanda Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Ahlatoğlu’na teşekkür ediyorum.”dedi.Daha sonra görüşlerini bildiren katılımcılar reklam baskılı formalar ile fotograf çekilip birlik beraberlik mesajı verdiler.