Hafta sonuna kadar  teknik direktör sorununu çözecek olan  Akhisar Belediyespor yönetiminin, gündemde isimleri olan  adaylarla  görüşmelere başladığı öğrenildi.

Balıkesirspor’un  küme düşmesi ile, sözleşmesi devam etmesine rağmen, Akhisarspor’un eski futbolcularından  Cihat Arslan’ın ilk sıraya alındı.

Cihat  Arslan’ın yakın dostları, Cihat’ın Akhisar Belediyespor’un başında olmaktan onur duyacağını belirttiği, Akhisar’da futbol oynadığı yıllarda ve  yılda birkaç kez geldiğinde sevgi ile karşılandığı için, Akhisar’a ayrı bir sempati duyduğunu  belirtiyorlar.

Teknik direktör konusunda isim vermekten kesinlikle kaçınan  Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren  Acar, “Başkanımız Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlar  bir program dahilinde görüşmelerimize devam ediyoruz. Taraftarlarımız kesinlikle karamsarlığa kapılmasınlar. Bünyemize en uygun bir teknik direktörü takımımızın başına getireceğiz. Hafta sonuna kadar bu müjdeyi vereceğiz.” Dedi. 

Taraftar ve Eski Futbolcular Arslan’ı İstiyor

Bu arada bazı taraftarlar ve eski futbolcular, Akhisar’da top koşturan, zor günlerde Balıkesirspor’un başına gelerek iyi futbol  oynatan Cihat Aslan’ın  takımın başında başarılı olacaklarını söyleyerek, “Cihat Arslan  niye olmasın ?” diyorlar.

Ertuğrul Sağlam’ın Bursasspor ile, Okan Buruk’un da Kayserispor ile anlaşmalarını üzerine, Mehmet Özdilek, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam’ın isimlerinin geçtiği Akhisar Belediyespor’da  yönetim  ser verip sır vermiyor. Cihat Arslan isminin yönetim kurulunda da gündeme geldiği öğrenilirken, Akhisar 1970 Akigolar Taraftarlar Derneği başkanı eski futbolculardan Vedat Helvacıoğlu, taraftar arasında da Cihat Arslan’ın konuşulduğunu belirterek, “Efendiliği ile, Akhisar’da ve diğer takımlarda oynadığı futbol ve centilmenliği ile  her zaman takdir Edilen Cihat Arslan, Balıkesirspor’un  en zor günlerinde görev  aldı. Oynattığı futbolla alkışlandı. Akhisar’a her gelişinde  sevgi ile karşılanıyor. Akhisar Belediyespor’un  başına geçmesi için önemli bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Neden olmasın” dedi.