Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor’da yoğun bir trafik yaşanırken, yönetim kurulu ser veriyor sır vermiyor.

Bir çok menajerin kulübü ziyaret ettiğini, serbest kalan veya Akhisar Belediyespor forması giymek isteyen futbolcular olduğunu belirten listeler verdiklerini doğrulayan basın sözcüsü İbrahim Evren Acar,”Bilindiği gibi iç transferde sorun olan futbolcular gibi gösterilen arkadaşlar aileleri ile birlikte tatildeler.

Uğur’un menajeri geldi. Anlaştık. Dün Merter geldi tekrar Akhisar için 1+1 imza attı. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu diğer arkadaşlar ile görüştü. Bu hafta içinde sonuca ulaşacağız. 1 Temmuz günü Teknik Ekibimiz ve tüm futbolcularımız ile tesislerimizde bir araya geleceğiz.” Yapacakları transferlerde ilk söz sahibi olacak olan kişi teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ve ekibidir. Bu yüzden her zaman belirttiğimiz gibi ilk ön görüşmeyi mutlaka teknik direktörümüz yaparak, olumlu önerileri doğrultusunda futbolcu veya menajer ile şartları görüşmek için davet edeceğiz. Tabii ki teknik direktörümüzün ön görüşme yaptığı oyuncular var. Fakat bu güne kadar bize “Bu ismi davet edin” diye bir görüş bildirmedi.

Hamzaoğlu hafta sonunda Akhisar’a gelerek yönetim kuruluna ön görüşmeler sonunda olumlu gördüğü isimleri bize bildirecek.” Evren Acar Gekas konusunda da “Gekas’ın menajeri hafta sonunda geleceğini bildirdi. Büyük olasılıkla Gekas 2013-2014 sezonunda Akhisar Belediyespor’un 17 numaralı forması giyeceğine inanıyoruz.” dedi.