Akhisar Belediyespor biri kupada biri ligde karşılaşacakları Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.  Kayseri-Akhisar  maçında Kötü bir yönetim  sonunda  ilk defa 3 gol yiyerek sahadan 3-2 mağlup olan  Akhisar Belediyespor’un  bu sabahki antrenmanında  maçta 11 de forma giyen oyuncular dinlendi. Diğer oyuncular tam kadro çalışmalara katıldı. 

Türkiye’de tüm futbol camiasının Kayseri-Akhisar  maçının orta hakemi MustafaÖğretmenoğlu’nun çok kötü bir  maç yönettiğinde birleşmesine rağmen, Akhisar Belediyespor başkan ve yönetim kurulu çok üzgün olmalarına rağmen   teknik ekiple yapacakları toplantıdan sonra  açıklamaya yapacaklarını açıkladılar.

Tıkımın tüm maçlarını deplasmanlarda dahil olmak üzeri  yerinde takip ettiklerini söyleyen  Akigo Taraftarlar Derneği başkanı, Akhisarspor’un eski futbolcularından  Vedat Helvacıoğlu, “Geçtiğimiz sezonda dahil  bu güne kadar  takip ettiğim  maçlarda en kötü hakem yönetimini  Kayseri’de gördük.  Oyuncular gibi biz de tribünde adeta çılgına döndük. Bu güne kadar süper lig maçına verilmeyen bir hakemin niye bizim maça verildiğine bir anlam veremedik. Bu hakem geçtiğimiz sezonda ligde  1 maç yönetmiş. Acaba birileri İlahlara Kurban mı istiyor ?   Futbol camiasının  takdirini toplayan takımımızın başarısı acaba birilerini rahatsız mı ediyor ? “Bu takım ne yapıyor, ya birde şampiyon olursa  başımıza ne yaparız,  Avrupa kupalarına büyüklerin  birinin yerine gidebilir”  diye endişeye katılanların projesi mi diye düşünmeden edemiyoruz.” Akhisar’ın Kayseri’de olumlu futbol oynadığını, ilk golü de bulduğunu, uydurulmuş 2 penaltı golü ile adeta çılgına dönen  futbolcuların yine de maç sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini söyleyen Vedat Helvacıoğlu, “Fededarsyon’un, Merkez Hakem komitesinin yapacağı açıklamaları da merakla bekliyoruz.” Dedi.