Yurt içi ve yurt dışında 5 hazırlık müsabakası yapan yeşil-siyahlılar 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
 
Yapılan hazırlık maçlarında İtalya Serie A takımlarından Udinese ile yaptıkları maçı önemsediklerini ve kendileri açısından iyi bir deneyim olduğunu ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, son hazırlık maçını seyircisi önüne yapacaklarını kaydetti. son hazırlık maçı için özellikle Ege bölgesindeki bir çok takımdan teklif aldıklarını ancak biz son maçı kendi seyircisi önünde oynamaktan yana tercih yaptıklarını belirten Arslan; Nazilli Belediyespor ile yapılacak karşılaşma öncesi taraftarı stada çağırdı.
 
Yeşil-siyahlılar yarın (Cumartesi) saat 18.00’de Akhisar Belediye Şehit Stadyumu’nda Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile yapacağı karşılaşmayı taraftar ücretsiz izleyebilecek. Akhisar Beleidyespor hazırlık maçında, sakatlığı bulunan Serdar Kesimal ile yeni transfer Sissoko’nun kadroda yer almayacağı bildirildi.
 
Öte yandan yeşil-siyahlılar bugün yaptığı sabah idmanı ardından maç saatini beklemeye başlarken hazırlık maçı ardından yeşil-siyahlılar 1 günlük iznin ardından 15 Ağustos Pazartesi günü Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacak
(BG)