Haber Merkezi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın başında yedikleri gollerin oyun disiplinlerini bozduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, 3-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Trabzon'un en az bir puan ya da sürpriz bir galibiyet için geldiklerini belirterek, "Ama maçın başında yediğimiz 2 gol kötü oldu. Ona rağmen teslim olmadık ve maçın sonuna kadar mücadele ettik. İyi de oynadık. 2-1'i de yakaladık. Trabzonspor'u biraz kendi sahasına da hapsettik. O ara 2-2'yi yakalayabilir ve buradan puanla ayrılabilirdik. Ama üçüncü golü kötü bir şekilde ve kötü zamanda yedik." dedi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini anlatan genç teknik adam, "Artık bunu sonuca yansıtmamız lazım. Takım oyunu disiplinli şekilde sürdürdüğümüz taktirde sonuç anlamında da arzu ettiğimiz puanları alacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli savunma oyuncusu Çağdaş Atan, 2 haftadır 2 büyük takıma karşı oynadıklarını hatırlatarak, "Bu maçlarda 2 ya da 4 puan alabilecekken puansız ayrıldık. Maça kötü başladık. 2-0 sonra herkes farklı bir maç beklerken oyunu kontrolümüze aldık. Beraberlik için şansımız da vardı ama yedeğimiz golle maçı kaybettik." dedi.

Kaleci Oğuz da maçın başında 2 kötü gol yediklerini belirterek, "Daha sonra da maçı çevirmek zordu. Ama çevirmeye de yaklaşmıştık. Bundan sonra kendi rakibimiz olan takımlarla oynayacağımız maçları kazanarak alt sıralardan kurtulmak ve ligde kalmak istiyoruz." diye konuştu.