Sık sık ortaya atılan Gekas, Bilal, Uğur ve Güray dedikodularından bunalan Hamza Hamzaoğlu, Salih Hızlı ile konuştu.

Sarı-kırmızılılarda önce yönetim ardından da teknik heyet değişince transferde de planlar sil baştan yapılmaya başlandı...

Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktörlük koltuğuna oturması ile transferdeki isimler de sürekli eski takımı olan Akhisar Belediye üzerinden ortaya atılınca bir anda tüm gözler de Manisa temsilcisine de çevrildi.

Hamza Hamzaoğlu'nun devre arasında Akhisar'dan, sarı-kırmızılı kulübe transferler yapacağı iddiaları ortaya atılırken pazarlıklara bile başlandığı herkesin diline düştü. Ancak ortaya atılan bu iddialar artık üst seviyeden dillendirilince Hamza Hamzaoğlu işe el atma gereği duydu... Hamzaoğlu geçtiğimiz günlerde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı aradı.

TEBRİKLERİ DE KABUL ETTİ

Akhisar Belediye Spor'dan oyuncu almak gibi bir isteğinin olmadığını ve bunu aklından bile geçirmediğini Salih Hızlı'ya direkt olarak ileten Hamzaoğlu, adı geçen oyunculardan Theofanis Gekas, Bilal Kısa, Uğur Demirok ve Güray Vural'a teklif yaparak eski takımını zor durumda bırakmayı düşünmediğini ilk ağızdan iletti.

Ortaya atılan bu iddiaların kendisi ile alakası olmadığını da sözlerine ekleyen G.Saray'ın teknik patronu, devre arası transfer döneminde eski takımı olan Akhisar'dan kimseyi G.Saray'a almayacağını ısrarla vurguladıktan sonra Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'dan gelen G.Saray ile ilgili tebrikleri de kabul etti.