Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un teknik direktörlüğünü yapmakta olan Hamza Hamzaoğu, katıldığı bir televizyon programında başarının anahtarını anlattı.

Teknik direktörlük kariyerinde 2008-2009 Malatyaspor, 2009-2010 Eyüpspor, 2010-2011 Denizlispor’u çalıştırdıktan sonra 2011 yılında Akhisar Belediyespor’un başına gelerek 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e çıkaran ve ikinci sezonda ligde kalmayı sağlayan Hamzaoğlu, mucizevi başarı anahtarını katıldığı bir televizyon programında anlattı.

İşte başarının anahtarı Hamzaoğlu’nun cümleleriyle şu şekilde;

“Şampiyonluk kutlamaları sırasında; üstü açık bir aracın önünde halkı selamlıyoruz. Ben tabi kendimi geriye attım. Önümüzde; kulüp başkanı, Belediye Başkanı ve Kaymakamımız var. Halkı selamlarken; Sayın Kaymakamımız Kamil Köten dedi ki ; “Hocam dedi sen öne geç, biz burada rol çalmayalım, bu başarı en fazla sizin hakkınız dedi. Başkanım da buna destek verdi. Onlar beni öne ittiler, kendileri de arkada durdular.

“Bazen arkada durmayı bilmek önde olmaktan çok daha önemlidir, bence Akhisar’ın başarısının temelinde bu yatıyor. Kompleksleri yok. Öne çıkma çabaları yok. Futboldan kazanç elde etme düşünceleri yok. Her şeyi aşmışlar.

İşte mucizenin anahtarı. Teşekkürler tüm emeği geçenlere.