Haber Merkezi

Sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, futbolcularının ortaya koyduğu mücadele ve futboldan memnun olduğunu söyledi.


Maç sonu basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, sahaya galibiyet için çıktılarını ancak karşılaşmanın berabere sona erdiğini kaydetti.

Hamzaoğlu, "Taraftarımıza kendi sahamızda galibiyet armağan etmek istiyorduk. Oyun olarak her şeyi yaptık ama golümüz eksikti. İnşallah bundan sonraki maçlarda gollerle de taşırız. Önümüzdeki maçlarda gol atmaya başlarsak, oyuncularımız kendilerine daha fazla güvenecektir. Ortaya konuşan mücadele ve futbol beni memnun etti. İstikrarlı bir gidişimiz var. İnşallah bunu çok iyi bir şekilde önümüzdeki haftalara taşımaya devam edeceğiz." dedi.

Hamzaoğlu, taraftarların Emrah Eren'e küfür etmesiyle ilgili olarak ise, "Maçın başında taraftarımızın hiç hoşumuza gitmeyen tepkisi vardı. Biz bundan daha öncede olumsuz etkilenmiştik. Biz iyi iken iyi tezahürat, kötüysek yine küfür edecekler bize bunun samimiyetine inanmıyoruz. Biz burada, bize küfür edenler için oynamıyoruz. Burada onurlu, bizi takdir eden çocuğu ile birlikte gelen taraftar için oynuyoruz. Bizim kötü günümüzde yanımızda olmayan insanlara, taraftara ihtiyacımız yok. Biz Akhisar için mücadele ediyoruz. Bunu baltalamak istiyorlarsa bilemem." dedi.

Akhisar Belediyesporlu İbrahima Sonko ise Gaziantepspor karşısında şansız olduklarını söyledi. Sonko, "Gol yemeden berabere kalmak yine de iyi bir sonuç. Artık bir sonraki maça hazırlanmalıyız." diye konuştu.

Akhisar Belediyesporlu Anıl da, "Gaziantepspor maçın çok önemli bir maçtı. Rakibimizin de durumu önemliydi. Güzel bir maç oldu. Gol yememeye çalışmıştık, bunu da iyi yaptık. Fakat çok iyi pozisyonlara girmemize rağmen gol bulamıyoruz. Gol bulabilirsek önümüzdeki haftalarda güvenimiz yerine gelecek ve galibiyetler başlayacaktır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yenemiyorsan deplasmanda 1 puan almanın önemli olduğunu söyledi.

Karaman, "Ligdeki konum itibariyle birbirine yakın iki takımın mücadelesi oynandı. Bizim açımızdan da zor, Akhisarspor içinde zor bir maçtı. Akhisar Belediyespor kaybetseydi, ligde daha zor günler geçirecekti, aynı şey bizim için de geçerli. Bizim normalde takım kalitesi, birlikteliği bu maçta daha fazla performans koyabilecek düzeydeydi ama bunda eksik kaldık. Önemli bir takımla deplasmanda oynuyorsunuz, yenemiyorsanız yenilmemekte önemli. Yine de deplasmanda 1 puan almak önemli. Önümüzdeki hafta Orduspor ile maçımız var. Oradan 3 puan ile dönmeliyiz. Milli takımlara giden oyuncularımız nedeniyle eksik kalıyoruz. Durumumuzun farkındayız. Elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Manisa'ya 3 puan için geldiklerini dile getiren Gaziantepsporlu oyuncu Ekrem Dağ, "Maalesef 1 puan ile geri dönüyoruz. Önemli olan moral bozmamak. Önümüzdeki hafta Orduspor'dan 3 puan alıp önümüze bakmalıyız." dedi.

Kendileri açısında çok zor bir maç geçirdiklerini dile getiren Gaziantepsporlu Kecojevic ise "Rakibimiz çok zorladı bizi. İlk yarıda biz daha iyi oynadık, ikinci yarıda ise rakibimiz bizden üstündü. Burada sevindirici olan gol yemeden maçı tamamlamamızdı. Bizde bunu sağladık. Böyle zorlu bir deplasmanda 1 puan ile ayrıldık. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Orduspor maçına konsantre olmalıyız." dedi.