Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe maçını değerlendirdi..

"İstediğimiz gibi başladık, golü bulduk ancak kısa sürede peş peşe goller yedik. Gereksiz bir faul yaptık, Kuyt'ı boş bıraktık. O golleri yedikten sonra oyundan koptuk. 2 gol daha atabilmek kolay değildi. Oyuncularım kazanmak için ellerinden geleni yaptılar ama olmadı.

Attıkları 2 gole engel olamadık. Başa baş oynadığımızı düşünüyorum, zor anlar yaşattığımızı düşünüyorum. Hakem, takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullandı, biraz daha cesaretli olmalarını bekliyorum hakemlerin. Bizi etkiledi biraz. Akşam televizyonda izleyip bir daha karar veririz."

-Basın toplantısı-


Hamzaoğlu, basın toplantısında ise karşılaşmaya düşündükleri gibi başladıklarını, iyi oynadıkları bölümde gol de bulduklarını belirterek, şöyle konuştu:
''Ancak skoru koruma içgüdüsüne erken kapıldık. Arka arkaya gelen hatalarla 2 gol yedik. Fenerbahçe'ye karşı 2-1 geriye düştükten sonra 2 gol atmak zordu futbolcularım ellerinden geleni yaptı fakat olmadı. Rakibe zor anlar yaşattık, kalemizde çok net pozisyonlar vermediğimizi de düşünüyorum. Başa baş oyun oynadığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Bugün daha önce olmadığı şekilde hakemlerle fazla diyaloğum oldu. Hem bizim hem oyuncularım konsantrasyonu dağıldı. Önümüzdeki süreçte istikrarlı oyunumuzu ve mücadelemizi sürdüreceğiz.''

Uğur'un sakatlığının ardından forvet oyuncusu Bruno'yu savunmaya çektiğinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, ''Uğur sakatlandıktan sonra Çağdaş'ın pozisyonunu değiştirmemek için Bruno'yu tercih ettim. stoperde oynatıyordum. Zaten antrenmanlarda da defansif yönü gelişsin diye onu savunmada oynatıyorduk. Bugün de hiç çekinmeden geriye koyduk'' diye konuştu.