Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek lig’te kalma adına önemli bir adım atmış oldu.

Kritik maçın ardından Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazandıkları için mutlu olduklarını söylerken, bu galibiyetin yeni bir başlangıç olması dileğinde bulundu. Hamzaoğlu maçla ilgili şunları söyledi:

"Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Sahaya sadece kazanmayı düşünerek çıktık. İlk yarı başa baş geçti. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler meyvesini verdi. Gekas golcülüğnü gösterdi ve istediğimiz sonucu almayı başardık. Mutluyuz ama bunun bir başlangıç olmasını diliyorum. Önümüzdeki hafta Kasımpaşa maçını kazanmak için bugünden itibaren çalışmalara başlayacağız” dedi.

Golü atanın kazanacağı bir maç olduğunu belirten Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkay ise, "Doksan dakika her iki takım da futbol adına hiç bir şey ortaya koyamadı. Bir gol atanın kazanacağı bir maçtı, o golü de Akhisar Belediyespor attı ve üç puanı aldı. Artık kendi adımıza puan kaybına tahammülümüz yok. İlk etapta da önümüzdeki hafta Orduspor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.