Akhisarpress.com

 

Akhisar Belediyespor dün Nazilli Belediyespor ile kendi sahasında gerçekleştirdiği hazırlık maçı sonrasında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu basın açıklaması yaptı.


Şehir Stadında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu, ligin başlamasına bir hafta kala son hazırlık maçımızı yaptık. Pazartesi günü tesislerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hafta sonu Eskişehir maçına odaklandık, müsabaka için Perşembe günü sabah yola çıkmayı planlıyoruz. 


“Bir veya iki oyuncu kadromuza dahil edebiliriz”


Akhisar Belediyespor’a yapılan transferler hakkındaki soruları yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu; “Yaptığımız transferler bizim için gayet iyi, herkes bu soruyu soruyor, transferlerin yeterli olmadığını söylüyorlar. Ben tüm oyuncularıma ve teknik heyete güveniyorum. Transferler son gününe kadar devam ediyor. Şuanda görüştüğümüz birkaç oyuncu var. Eğer anlaşabilirsek kadromuza dahil edebiliriz.


“Bizim için Önemli olan lig maçları”


Oyuncularımızın bir birine uyumu biraz zaman alabilir. Takımın neredeyse yüzde 50’si değişti. Dolayısıyla futbolcularımızın uyum sağlamaları biraz zaman alabilir. Hazırlık maçları bizim için bir ölçüm sayılmaz. Bizim için önemli olan lig maçlarındaki performanstır. Önümüzdeki hafta Eskişehir maçında iyi mücadele verirsek bu uyum sürecini hızlandırırız.


“Sakatlıklarla ilgili sıkıntımız yok”


Takımdaki sakatlıklar hakkındaki sorulara da yanıt veren Hamzaoğlu; “Şuan Emrah Eren ve Bruno’nun hafif sakatlıkları bulunuyor. Dünkü antrenmanda Kenan Özer’in adalesinde sertleşme oldu. Arkadaşlarımızı önümüzdeki Eskişehir maçına yetiştirmeye çalışacağız. Sakatlıklar konusunda ciddi bir sorunumuz yok, bazı arkadaşlarımızı koruma amaçlı antrenmanlara dahil etmiyoruz.” Dedi.


Son olarak kamuoyunu aydınlatılmaması, Akhisar Belediyespor ile taraftarların arasındaki kopukluklar hakkındaki soruları yanıtladı. Hamzaoğlu; “Bizler bu konuda pek fazla basın önüne çıkmıyoruz. Bu konuda haklısınız. Bizim bu konuda önerilerimiz oluyor. Şuan taraftarlarımıza sadece internet üzerinden ulaşabiliyoruz. Biliyorsunuz ki Akhisar’da çok fazla maç yapmadık. Taraftarlarımız bizi artık lig maçlarında görebilecek. Manisa’da oynayacağız, ancak Akhisarlıların desteği sağlayacağına inanıyoruz. Şuan Akhisar Belediyespor’un herkesin desteğine ihtiyacı var. Şuan taraftarlar takımın ne yapabileceğini kestiremedikleri için heyecanın olmadığı doğrudur. Ama lig başladığında iyi sonuçlar aldığımızda bu heyecanı fazlasıyla yaşayacağımıza inanıyorum.” Dedi.