Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor’da Antalya kampının sonuna gelinirken Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Akhisarpress muhabirine özel açıklamalarda bulundu.

9 Ocak’ta oynanacak Medical Park Anltayaspor maçına odaklandıklarını, transfer konusunda ise çalışmalarının sürdüğünü ancak maçtan sonra her şeyin netleşeceğini belirten Hamzaoğlu; “Antalya’da devam eden kampımız yarın sona eriyor. Şuana kadar yönetimimiz ile birlikte transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak önümüzde Medical Park Antalyaspor karşılaşması var. Bu maç bizim için çok önemli, ligin ikinci yarısına girerken alacağımız 3 puan ile yukarılarda bulunan takımlara yaklaşmış olacağız.
İKİNCİ YARIDA BU LİGİN TAKIMI OLACAK

Son sıradayız istediğimiz yerde değiliz. Planlarımızdan 5-6 puan gerideyiz. Rakiplerimize karşı koyduğumuz mücadele ortada, ilk yarıda acemiliğimiz vardı, ikinci yarıya bu ligin takımı olarak gireceğiz. Herkes farklı bir Akhisarspor izleyecek.

Transferler konusunda nokta atışlar yapmak istediklerini belirten Hamzaoğlu; Transfer dönemi başladığından bu yana yönetimiz ile birlikte birçok futbolcuyla görüştük. Şuana kadar Bilal Kısa’yı kadromuza dahil ettik. Alacağımız oyuncular takımımıza uyumlu olması gerekiyor. Sahadaki uyum bizim için çok önemli, bu yüzden bunları göz önünde bulundurarak futbolcular ile görüşüyoruz.”

Zenke ile ilgili soruları da yanıtlayan Hamzaoğlu; Zenke ile yönetimimiz görüştü. Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor ancak takımının Zenke’yi transfer etmekten vazgeçtiğini öğrendik. Daha görüştüğümüz birçok futbolcu var, Antalya maçının ardından her şey netleşecek.”

Hamzaoğlu; Salı günü sabah yapacağımız son antrenmanın ardından hava yolu ile Antalya’dan İzmir’e daha sonrada Manisa’ya geçeceğiz. Manisa’da Çarşamba günü yapacağımız Medical Park Anltalyaspor maçının saatini bekleyeceğiz. Maçtan sonra Akhisar’a dönerek ikinci yarının ilk maçı olan Eskişehir maçının hazırlıklarına devam edeceğiz.” Diye ifade etti.