Haber Merkezi - Aydın ilinde başlayan Ege Bölgesi Yıldızlar Güreş Ligi birinci haftasında Akhisar Belediyespor yıldız güreşçileri takım halinde ikinci oldular.

Turnuvaya; Akhisar Belediyespor, Denizli Güreş Eğitim Merkezi, Muğla-Milas Güreş Eğitim Merkezi ve Aydın Güreş Eğitim Merkezi takımları katıldı.

Akhisar Belediyespor güreş yıldız takımı ilk kez katıldığı turnuvada 1.maçında Muğla Güreş Eğitim Merkezini 8-2, yendi. 2.maçında Denizli Güreş Eğitim Merkezine 6-4 yenildi, son maçında Aydın Güreş Eğitim Merkezini 7-3 yenerek Denizli’nin ardından 2. olma başarısı gösterdi.

Güreş antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal minik ve yıldız sporcularımız için çok önemli olan bu turnuvaya eksik sikletlerimizi Manisa Özel İl İdaresi ve Gençlik Spor Hizmetleri sözleşmeli antrenörü Süleyman Güngör ile ve minik güreşçileriyle tamamlayarak katıldık ve çok başarılı sonuçlar aldık.ilerliyen haftalarda daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz diye bildirdiler.

2.hafta müsabakası 21 şubat ta Denizli de, 3. hafta müsabakası 3 Mart tarihinde Akhisar da, 4.hafta müsabakası 16 mart ta Muğla da yapılacağı bildirildi.