Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel  Gekas konusunda suskunluğunu bozdu. Başkan  “Resmi açıklamayı 2 gün içinde yapacağız” dedi.

Bu gün yapılan antrenman öncesi  Yılmaz Atabarut Tesislerine gelen, fakat  tesislere alınmayan  Gekas konusunda   telefonla görüştüğümüz  başkan Hüseyin Eryüksel önemli  açıklamalarda bulundu.

Başkan Eryüksel, “ Hocamız  Roberto Carlos Gekas için  haftalardır yaşanan olumsuzluklar nedeniyle kadro dışı bırakılması ve 21 U takımı ile antrenmanlara çıkması ve  4 haftalık  bir programa uyması istendi. Bu güne kadar  U 21 takımı ile hiç antrenmana çıkmadı. Kendisine avukatına ve menajerine durumu bildirdik.  Bu 17-18 gün içinde zaman zaman  tesislere geldi. Çayını kahvesini içti. Tesislerden ayrıldı. Bu günde  takımın saat 11.00 de başlayan, önemli  Mersin deplasman maçı için antrenman da  tesislere geldi. Takımın motivasyonunu etkilediği gerekçesi ile bu kez  tesislere girmesine izin verilmedi. Biz kulüp olarak  Gekas’ı tekrar kazanmak için teknik direktörümüz ile de görüşerek 4 haftalık  bir program uygulamasını istedik. Fakat  ne yazık ki verilen  4 haftalık çalışma  programına bu güne kadar uymadı. Bu konunun sonuçlanması için  2 gün içinde  yönetim kurulumuz   son ve kesin bir açıklama yaparak kamu  oyunu  resmi kararımızı açıklayacağız.” Dedi.