Akhisar Belediyespor’da kriz haline gelen Gekas bir kez daha tesislerin kapısından geri döndü. Konu ile ilgili Akhisarpress.com’a özel açıklamalarda buluna Teofanis Gekas, hala bu takımın oyuncusu olduğunu ve antrenman için geldiğini söyledi.

Kendisini tesislerden içeri almadıklarını ifade eden Gekas; “Bugün buraya gelme nedenim her zaman olduğu gibi antrenmana katılmaktır. Yine beni içeri kabul etmediler. Sahaya değil soyunma odalarına bile almıyorlar. Kontratım olduğu için antrenmana katılmam gerekiyor.”dedi.

Yönetim kurulunun kendisine U21 takım ile antrenmanlara çıkması belirtilmesi konusunda; “Benim kontratımda profesyonel futbolcu yazdığı için U21 ile antrenman yapmam doğru değil bunun için o antrenmanlara katılmıyorum.”

Bana Kimse Açıklama Yapmadı

Kadro dışı bırakılmamın sebebini hala bilmiyorum. Takımda sorun yarattığımı düşünmüyorum. Kadro dışı bırakılmam bana sorulmaması gerekir, yönetime ve teknik direktör Carlos’a sorulması gerekir. Henüz takımdan ayrılmadım kontratım da 2016’ya kadar devam ediyor.” Diye konuştu.

Bugün saat 11.00’de yapılacak antrenman için saat 10.00’da Yılmaz Atabarut Tesislerinin önüne gelen Gekas içeri alınmayınca bir süre bekledikten sonra arabasına binerek ayrıldı.