Hiçbir karşılık beklemeden, sadece futbolun dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmek için 8 saatlik yoldan gelen en gencinin yaşı 35 olan Paye Konya Master takımı, Akhisar 1970 Master takımı ile zemini bozuk Kayalıoğlu mahallesi sahasında maç yapıp tekrar Konya’ya döndüler.

Müsabakayı 6-1 kazanan 1970 Akhisar Master takımına ve konuk Konya ekibine 1970 Akigo Taraftarlar Derneği çiçek verdi. Maç sonunda Kayalıoğlu Spor’un eski futbolcularından, iki yıl önce hayatını kaybeden Namık Tan’ın ailesi her ekibin oyuncularına, yöneticilerine ve seyircilere tavuklu pilav, ayran, tatlı ikramında bulundu. Namık Tan ile futbol oynayanlar ve eski dostları ve davete gelenler yapılan duada duygusal anlar yaşadılar.

Zemini bozuk olmasına rağmen, her iki takımın oyuncuları birbirlerine centilmence davranırlarken, daha geniş kadroya sahip Akhisar 1970 Master takımı özellikle müsabakanın ilk yarısında üstün bir oyun sergiledi. Akhisar 1970 master takımının gollerini, 5. Dakikada Engin Erşahin, 15 ve 20 dakikalarda Ercan Yıldız, 30. Dakikada Ercan Soylu ve 70. Dakikada Kani Üçerler attı. Konuk Paye Konya Master takımının golünü Musa 80. Dakikada attı. (HA)