Spor Toto Süper liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı. Maç öncesi Teknik Direktör Cihat Arslan gazetecilere yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçının zorlu geçeceğini ancak kazanmanın kendileri için hayal olmadığını söyledi. 

Gençlerbirliği maçında alınan galibiyetin kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade eden Arslan, “Onlar bizi yenseydi puan olarak üstümüze çıkacaklardı. Maçın genelinde de top ile oynayan ve atak yaratan taraf biz olduk. Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Golün son saniyelerinde gelmesi de bizleri ayrıca sevindirdi.” Şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği maçını güzel bir hatıra olarak kenara koyduklarını ve Fenerbahçe maçına konsantre olduklarını belirten teknik adam, “Fenerbahçe çok önemli bir rakip, çok önemli oyunculara sahip, çok önemli bir camia ve ligde ilk defa kaybetti. Kaybettiği Beşiktaş maçında aslında iyi oynadı, Fenerbahçe açısından baktığınız zaman duran toplar ve bireysel hatalar sonunda gol yediler. Bize daha iyi hazırlanacaklardır. Bir de geçen Bizim de bunun bilincinde daha iyi hareket etmemiz gerekiyor, daha hazır hale gelmemiz gerekiyor, işi çok ciddiye almamız gerekiyor. Gençlerbirliği maçı bize psikolojik bir rehavete attı ama bu rehavetin oyuna pozitif yansıması lazım Fenerbahçe karşısında önemli bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Yani galip geliriz, berabere biter, Allah korusun mağlup oluruz ama karakterli bir oyun öncelikli hedefimiz. Sonrasında tabiî ki maç sonu kazanmak olacaktır. Ve Bu maçı kazanmakta bizim için hayal değil” ifadelerini kullandı. 

Kadro konusuna da değinin Cihat Arslan, Gençlerbirliği maçında çıktığı kadro üzerinde çok fazla değişikliğe gitmeyeceğini de sözlerine ekledi. 

Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesislerinde Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor  antrenmanı tam kadro gerçekleştirdi. 
Kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen ve düz koşu ile başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışması ile tamamlandı.