Akhisarpress.com/ÖZEL - İki sezondur Akhisar Belediyespor takımının kadrosunda bulunan Arjantinli Luciano Guaycochea’nın annesi Maria ve babası Edvardo evlat hasretine dayanamayıp Akhisar’a geldiler. Akhisar Belediyespor’un Gaziantep maçı öncesi yapılan ikinci antrenmanı başından sonuna kadar izlediler. Akhisar Belediyespor’lu oyuncular Luciano’nun anne ve babasına hoş geldiniz dediler.

Hamza Hamzaoğlu’nun yönetimindeki antrenmanı izleyen Luciano’nun annesi ve babası Maria ve Edvardo ile takımın tercümanı Fatih Nar ile yardımcı antrenör Fuat Buruk aracılığı ile sohbet ettik. Luciano’ bir ağabeyinin olduğunu, bir firmanın arge çalışmalarında görevli olduğunu söyleyen anne Maria, “Luci Türkiye’de ve Akhisar’da bulunmaktan hep mutlu olduğunu söylüyor. Bizde evladımızın hasretliği ile birlikte Türkiye, Akhisar ve Luci’nin nasıl bir yerde futbol oynadığını görmek istedik. Çok olumlu izlenimler edindik. Yapacağımız gezi sonrası huzurlu olarak ülkemize döneceğiz.” Dedi.

Antrenman arasındaki su molasında annesi ve babası ile fotoğraf çekmek istediğimizde 21 yaşındaki genç Luciano, “Ben profesyonel futbolcuyum. Çok çalışmam lazım. İsteğinizi antrenman bitiminde yerine getirelim.” Dedi. Geç saatlere kadar antrenman sonunda karanlık bir ortamda Luciano’yu annesi Maria, babası Edvardo ile resmini çekebildik.