Akhisar Belediyespor bu gün sabah yaptığı antrenman  sonrası deplasmanda 24 Ekim Cumartesi saat 18.30'da deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor için yolculuk başladı. 

Göreve geldiği günden beri, mütevazi ve çok temkinli konuşan Akhisar Belediyespor başkanı  Hüseyin Eryüksel, “Ailece sporu çok sevdiğimizi için çocukluğumdan beri  Akhisarspor’u  yakından takip ediyorum. Merhum ağabeyim kulübümüz ilk 3. Lige çıktığı zaman yönetimde görev aldı. Şimdi sıra bize geldi. İkiz yeğenlerim A 21 takımı da forma giyiyorlar. Akhisarspor kurulmazdan önce  Gençlikspor, Güneşspor, Doğanspor gibi bir ç ok daha federe ve gayri federe takımlarımız gençlerimizi kulüplerin çatısını altında topluyorlardı. Akhisarspor’un temelleri çok sağlam atıldı. Ve bizde  bayrak yarışında  görev aldık. Önemli olan çıkılan merdivenlerde kalıcı olmaktır. Bu sezonda lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Ligin 7. Haftasında  puan cetvelinde 13. Puanla 3. Sırada Galatasaray’la aynı puana sahibiz. Yine tekrarlıyorum. Kalıcı olmak için çaba sarf ediyoruz. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve camiamız da bu bilinç içinde. Sadece tek eksiğimiz maçlarımızı Akhisar’da oynamamamızdır. İnşallah gelecek sezondan itibaren  bunu da gerçekleştirmiş olacağız.” 

SADECE FUTBOL İLE ÖN PLANDA DEĞİLİZ

Eryüksel Akhisar Belediyespor’un  sadece futbol takımı ile ön plana çıkmadığını belirterek, “Basketbol takımımız  Basketbol 2. Liginde. Taekwondo takımlarımızın da Türkiye şampiyonu olmuş, uluslar arası  turnuvalara katılmış minik, yıldız  sporcularımız var. Güreşte takımımızda  Ulasal v e uluslar arası şampiyon olmuş güreşçilerimiz  var. Temellerin çok daha sağlam olması için, ayaklarımızın üresine basarak, haddimizi bilerek kulübümüzün  adının her ortamda söylenmesi bizleri büyük moral oluyor. Çok daha titiz  çalışmaya sevk ediyor.” Dedi.