Haber Merkezi - Akhisar Belediye Halterspor geçtiğimiz günlerde Aksaray da düzenlenen Halter yarışmalarına katılmak üzere Aksaray’a gitmişti. Akhisar Belediyesi Engelli Halter takımının 10 sporcusu ile Temsil eden Halterspor Akhisar’a eli boş dönmedi. Bu yarışmada Akhisar’a 3 Altın, 1 Gümüş ve 3 Bronz madalya alarak Akhisar’a döndüler.

Yarışmadan dönen halter takımını Belediye önünde karşılayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “ Sizleri tek tek tebrik ediyorum. Bu sizlerin başarısı bizleri memnun etmiştir. Bizler her zaman sizlerin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diler tekrar kutlarım, inşallah sizleri çalışma salonunuzda da ziyaret edeceğim” dedi.

ABZED dernek başkanı Cem Bayrakta da Halterspor’a çalışmalarında başarılar dileyerek “Sizlere çok teşekkür ederiz, bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum sizle bizlerin gururu oldunuz. bu başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

Belediye Haltersporculara Belediye Başkanı Salih Hızlı hediyelerini takdim etti.Belediye Halter takımında Büyük Erkeklerde 49 Kg Türkiye 3.cüsü Zennur Gültekin (Broz), 59 Kg Türkiye 4.cüsü Barış Bayraktar, 65 Kg Türkiye 3.cüsü Fatih Öncüer, 80 Kg Türkiye 3.cüsü Murat Demir (Broz), 80 kg. Türkiye 5.ncisi Serhat Tuna oldu. Gençlerde 72 Kg. Türkiye 1.cisi Şükrü Mutlu (Altın), 72 Kg. Türkiye 3.cüsü Onur Başdoğan (Bronz) 80 Kg Türkiye 1. ncisi Furkan Çakmak (Altın)madalyaya sahip oldular. Bu başarılarda Büyük bayanlarda ise 50 Kg Türkiye 1.cisi Gülşah Çakmak, (Altın) 55 Kg. Türkiye 2.cisi Yeliz Dedeoğlu (Gümüş) Madalya alarak Akhisar’ı temsil ettiler.