Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor’a 2-0 mağlup olan ve kupaya veda eden Akhisar Belediyespor lig maçlarına yöneldi.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda konuk olacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Vaz Te ve Ahmet Cebe takımda yer alamadı.

Carlos Eski Takımına Karşı

Carlos, ligde eski takımı Sivaspor karşısında oynayacakları maça ilişkin bir soru üzerine, "Şu anda Akhisar Belediyespor'un hocasıyım. Sivas'ta 1,5 yıl içerisinde çok iyi günlerimiz geçti. Oradan ayrılmak istedim çünkü bazı şeyler istediğim gibi gitmiyordu. Bu hafta Akhisar Belediyespor ile oraya kazanmaya gideceğiz" değerlendirmesinde bulunmuştu.

12 Haftadır 3 Puana Hasret

Ligde en son galibiyeti 6 haftada Manisa 19 Mayıs Stadında 2-0 Kasımpaşa karşısında alan Akhisar Belediyespor, 19. Haftada Sivasspor karşısında bu hasreti sonlandırmak istiyor. 

Biletler Satışta

Elektronik biletler 4 Eylül Stadyumu önündeki gişelerden ve Passolig’in internet adresinden satışa sunuldu. Medicana Sivasspor’dan konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar için Passolig kartına bir bilet tanımlaması yapılmaktadır. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız ise internet üzerinden ya da stadyum önündeki gişeden Passolig Kart alarak karşılaşmayı tribünden izleyebilecek. Karşılaşma için kağıt bilet satılmayacaktır" denildi.

Medicana Sivasspor - Akhisar Belediyespor maçının bilet fiyatları ise şöyle: VIP: 15 TL, Maraton: 10 TL, Kale Arkası (Gar ve Havuz): 5 TL, Misafir Takım: 5 TL