Ayşe Begüm Onbaşı’nın 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazandığı şampiyonada, yine Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin’den oluşan trio milli takımımız da birinci olarak Avrupa’ya İstiklal Marşımızı dinletti.
 
Plovdiv Cup 2016, Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde 13-17 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Şampiyonada milli takımızı temsil eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin önemli bir zafere daha imza attı. 15-17 kategorisinde yarışan altın kız Ayşe Begüm Onbaşı ve trio milli takımımız muhteşem gösterileriyle izleyenlerin büyük beğenisi topladı. Geçtiğimiz aylarda yapılan Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, Plovdiv Cup’ta da 15-17 yaş tek bayanlar kategorisinde şampiyon olarak başarısı perçinledi.
 
“Gurur Duydum”
Kazandığı zaferin mutluluğunu sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Ayşe Begüm Onbaşı, “Bulgaristan'dan müjdeli bir haberim var. Plovdiv Cup'ta geçen yıl olduğu gibi yine şampiyon oldum. Milli Marşımızı 1.lik kürsüsünde söylerken çok heyecanlandım, gurur duydum” dedi.
 
Trioda da Zafere Ulaştık
Şampiyonada bir gurur da trio kategorisinde yaşadık. Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin’den oluşan trio milli takımımız da, şampiyonada birinci olarak tüm Türkiye’nin gönlünü fethetti.
 
Başkan Ergün Tebrik Etti
Düzenlenen şampiyonada kazanılan başarıların kendilerini onurlandırdıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bulgaristan’da yapılan Plovdiv Cup 2016’ya sporcularımız adeta damga vurdu. Altın kızımız Ayşe Begüm, şampiyonada önemli bir zafere daha imza attı. Yine Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin’den oluşan trio takımımız da şampiyonada Türk Bayrağımızı dalgalandırmayı başardı. Bizlere bu gururu yaşatan genç sporcularımızı tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.