Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan "Beraberlik golü insan olarak beni çok üzdü." dedi.

Medicana Sivasspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal Setkus adına çok üzgünüm, söylenecek bir şey yok

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Beraberlik golü insan olarak beni çok üzdü

Maçtan sonra gerginlik

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Setkus adına çok üzgünüm, söylenecek bir şey yok dedi. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, Beraberlik golü insan olarak beni çok üzdü dedi.

Medicana Sivasspor kalecisi Setkus'un son dakikadaki büyük hatası sonrası gelen golle 1-1 biten maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, Setkus adına çok üzgünüm. Takım adına üzgünüm. Şehir adına üzgünüm. Söyleyeceğim aslında çok fazla bir şey yok. İkinci yarı gol bulduktan sonra stresli ortamda pozisyon vermediğimiz, ikinci golü bulmamız gereken bir maç. Son dakikada Çağatay'ın tekme atarak atılmasına da çok kızıyorum. Sivas için talihsiz bir maç. Bedel mi ödeniyor nedir bir şey var dedi.

Üzgün olduğu gözlenen Bakkal, soru almadı.

'O GOL BİZİ MUTLU ETMEDİ'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise maçın ilk yarısında sezonun en kötü maçını oynadıklarını belirterek, Öncelikle sezonun en kötü ilk yarısını oynadık. Zor bir yolculuk yaptık. Rötarlara gece 1'de şehre geldik. Bu durum bize etki etti. Stresli maçtı. Sivasspor açısından da önemliydi. İlk yarı ortada futbol yoktu. Sivas ikinci yarı öne geçince skoru koruyabilecek durumdaydı. Medicana Sivasspor skoru korumak için telaş yaptı. Keşke Setkus'un golünü biz atsaydık. O zaman içimizde sevinç olabilirdi. O gol bizi mutlu etmedi açıkçası. Burada büyük üzüntü var. Onun adına üzüntülüyüm. Kimse bunu istemez. Tahlil edecek bir maç olmadı dedi.

Beraberlik golü sonrası neler hissettiği sorulan Cihat Arslan, Kader ağlarını örmüş diyebilirim. Setkus'un o golü beni insan olarak çok üzdü. Keşke olmasaydı. Ben bu kadar üzüldüysem bunu yaşayan neler hissediyordur, Allah yardım etsin. Bugünün tek karı bizim için 1 puan diye konuştu.

MAÇTAN SONRA GERGİNLİK

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile ligde kalma umutlarını büyük ölçüde bitiren Medicana Sivasspor tribünlerinde gerginlik yaşandı. Bir grup taraftar yönetimi istifaya davet eden sloganlar attı. Mecnun Otyakmaz önce bu taraftarlara alkışlarla karşılık verdi. Zaman zaman yaşanan gerginlik karşılıklı kavgaya dönüştü. Polis ve güvenlik ekiplerinin müdahalesi ile tartışmalar engellendi. Ardından Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, tribünlerde bekleyen taraftarların yanına kadar giderek bir süre görüştü ve 'Hakkınızı helal edin dedi. Bazı taraftarlar ise kendisine yönelik destek tezahüratında bulundu. Taraftarın yönetime yönelik tezahüratlarından olumsuz etkilendiği gözlenen Otyakmaz daha sonra soyunma odasına döndü. Maç sonu açıklama yapmadan stattan ayrıldı.