2-0’lık Beşiktaş  maçı 11’ inden hiç birinin forma giymediği Ziraat Türkiye Kupası maçında, Akhisar Belediyespor,  genç ekip Çanakkale Dardenelspor’u 5-0 yenmesi   25 kişilik kadronun her zaman hazır olduğunu gösterdi.

Eleme guruplarında oynana son maçta alınan sonucu karşısında mutlu olduğunu, oyuncularını kutlayan teknik direktör  Cihat Arslan, “Her maç için hedefimiz galibiyet diye sahaya çıkıyoruz. Türkiye kupasında gruplarda  ve ligde  bu günkü durumumuzu daha ileriye taşımak istiyoruz. Çanakkale Dardanel  maçında ki alınan 5-0 galibiyette önemli bir rotasyonlu bir kadro ile mücadele ettik. Sahada mücadele eden oyuncularımızın  performansları da beri ve arkadaşlarımı ayrıca mutlu etti. Kadromuzdaki  25 oyuncunun da hazır olması, belki teknik ekip olarak bize zorlasa da formayı sahip  olmak için  tatlı bir rekabetinde olacağını gösteriyor. Ayrıca “Ben yedektim. Çok zor 11 ve  18 giriyorum.” Diye düşünmeyen oyuncularımın, bizim  ne kadar büyük bir aile olduğumuzun da göstergesidir.  Pazartesi günü çok önemli,ligin 14. Haftasında son haftalarda Okan hoca ile  yükselişe  geçen  Sivasspor ile  karşılaşacağız. Hedefimiz evimizdeki yenilmezliğimizi sürdürmektir.” Dedi.

Akhisar Belediyespor  akşam oynan  Çanakkale  maçı sonrası sabah yaptığı antrenmanda, kupa maçında oynayan oyuncular ter idmanı yaparken,  diğer oyuncular,  çabukluk, ve dar alanda taktik çalışması yaptılar.