Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Akhisar Belediyespor  Antalya kampının ardından Akhisaar’a döndü. Yılmaz Atabarut tesislerinde Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde çalışmalara başlayan Yeşil siyahlı ekip 2. Yarıya hazır.

Yaptığı transferlerle ligde iddialı olmak istediklerini belirten yeni Teknik Direktör Roberto Carlos, “Akhisar Belediyespor ile güzel işler yapmak istiyoruz. Amacımız ligi ilk altının içerisinde bitirmek. Bunun için bazı transferler yaptık. Ancak ihtiyaç duyduğumuz takdirde yerli ve yabancı oyuncular transfer edebiliriz.” Şeklinde konuştu.

Antrenmanı takip eden Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’de ligin ikinci devresinden ümitli olduklarını ve kaybedilen puanların telefi edilebileceğini belirtti. Olumlu transferler yaptıklarını dile getiren Hüseyin Eryüksel, “Ligin ikinci yarısına yeni hocamız ile başlayacağız. Eksiklerimizi gidermek için hocamızın isteği doğrultusunda transferler yaptık. İnşallah kulübümüze ve camiamıza hayırlı olur.” Dedi.  

Öte yandan Akhisar Belediyespor'un yeni teknik direktörü Carlos, Akhisar basını ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.