Yeşil Siyahlıların  ilk yabancı Teknik Direktörü Roberto Carlos’un imza töreni  Antalya Side’de takımın kamp yaptığı otelde  yapıldı.

Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu imza töreninde, yeni teknik direktör  Roberto Carlos, “Akhisar’ı  yakından takip eden biriyim. Ligin ikinci yarısı öncesi  Antalya’da kamp süresince, takımın eksik yerlerini tespit edip transfer yapacağız. Bu 2 haftayı çok iyi değerlendirerek  ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Akhisar son maçlarda hak ettiği halde istediği puanları alamadılar. Ofansif ve defansif futbolu  iyi organize ederek  iyi sonuçlar alacağız. Akhisar’ı çok daha iyi yerlerde bitirmek  için çok çalışacağız. Söz veriyorum mutlaka  daha iyi yerde ligi bitireceğiz.” 

Carlos, gelecek sezon için de, “ Alınan kararlar doğrultusunda, yapılacak yabancı transferler ve  Türk oyuncular ile ahenk içinde  iyi bir takım oluşturarak  Avrupa kupaları hedeflerine ulaşmak istiyoruz.” Dedi.

İmza töreninde  konuşan başkan Eryüksel, “ iki sezondur   Roberto Carlos’un takımı ile 5 maç yaptık. Sivas yönetimi ve Carlos ile dostluğumuz oluştu. Ona güveniyoruz. Çalışkanlığı ile takıma takımımıza vereceği yeni bir heyecan ve moralle Başarılı olacağına inancımız tamdır. Hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.