Fenerbahçe’yi 33 hafta sonra  Şükrü Saraçoğlu stadında 2-1 yenen Akhisar Belediyespor  bu hafta 1 Mart günü Başakşehir ile oynayacağı gündüz maçı hazırlıklarına başladı. Basının sorularını  cevaplandıran Roberto Carlos, “ Ligi ilk 7’nin içinde bitirmemiz hayal değil” dedi.

Koray  ve Sertan’ın sağ ayak arka adalesinde çekme olduğu için  salonda çalışma yaparken, kaptan Bilal, Dauglao,Custodio, Lua Lua, Gekas antrenman sahasına çıkmalarına rağmen,  yürüyüş, düz koşu yapıp dinlenmeleri için  arkadaşlarına katılmadılar.

Fenerbahçe galibiyetini değerlendiren, futbolcularının gösterdikleri üstün  performanstan  dolayı tekrar kutladığını söyleyen teknik direktör Roberto Carlos bu hafta yapılacak Başakşehir  maçı için, “Rakip Başakşehir  bu sezon maksimum iyi bir sezon geçiriyor. Aldığımız 2 galibiyeti hiç düşünmeden  bu maça hazırlanarak  sahadan galip ayrılmak için mücadele edeceğiz. Başakşehir maçından sonra Kardemir Karabük  deplasmanından da  puan almak için mücadele edeceğiz. Ligin bitimine 13 hafta kaldı. En az  6 galibiyet alırsak   ligin üst sıralarında yerimizi alırız. Ligi ilk 7-8 ve 9’un içinde bitirmenin hayal olmadığını söylemek isterim.” Takımını  istediği düzeye çıkarmak için çaba sarf ettiğini söyleyen  Carlos, “ Her geçen hafta  daha iyiye gidiyoruz. Ama tam istediğim performansta değiliz.  Buna ulaşacağız.” Dedi.

Akhisar Belediyespor’da  Koray ve Sertan’ın  sağ ayak  adalesinde çekme olduğu, Zokora, ve Ahmet  Cebe’nin sakatlıklarının geçtiği, arkadaşları ile çalıştıkları, Başakşehir maçı öncesi Pekin, Bilal, İsmail, Gekas ve Dauglao’nun 3 sırı kartla sınırda olduğu açıklandı.