Süper Toto Süper ligde 4 sezonunda Akhisar Belediyespor formalarında Keskinoğlu ve Köfteci Ramiz yazmıyor. Manisa’da oynanacak maçlara taraftarları Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Topi Kardeşler  A.Ş.  taşıyacak.

Ligin 4. Haftasına 5 puanla girdiklerini, bu hafta ilk defa Manisa 19 Mayıs stadında Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını söyleyen  Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, “Geçtiğimiz sezonlarda  forma reklamı olarak  şehrimizin en büyük kuruluşlarının başında olan Keskinoğlu ve Köfteci Ramiz kullanıldı. Bu iki firma bu sezon talepte bulunmadılar. Sadece  formanın arkasında üst bölümde AKSA firmasının adı var. Forma reklamı vermek isteyenlere kapımız açık.” 3 sezondur  taraftarları kulüp olarak  Manisa’da oynanan maçlara taşıdıklarını söyleyen  başkan Eryüksel, “17 lig maçı ve kupa maçlarında seyircilerimizi Manisa’ya kulüp olarak taşıyorduk. Bize önemli madde bir yük getiriyordu.  Ticaret ve Sanayi Odamız, Ticaret Borsamız ve Topi Kardeşler A.Ş. yönecileri ile yaptığımız ön görüşmeler olumlu netice verdi. Taraftarlarımızı bu üç kuruluş Manisa’ya taşıyacakları için şimdiden teşekkür ediyoruz. Ayrıca  kombinle bilet satışımızda aile indirimi adı altında % 25  indirim yaptık. Taraftarlarımızı eşleri ile birlikte tribünlere bekliyoruz.” dedi

Göztepe ile 1-1 berabere kaldıktan sonra bir gün izin verilen Akhisar Belediyespor’lu futbolcular, Cumartesi günü saat 17.00 de Manisa 19 Mayıs stadında Gaziantepspor maçı hazırlıklarına bu gün başladı.