Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor’u Akhisar’da hizmet veren Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon merkezi öğrencileri Orduspor hazırlıkları öncesi ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.

Akhisar Belediyepor’un kuruluş yılı olan 1970 tane gül ile desteklemeye gelen Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon merkezi öğrencileri futbolcular ile fotoğraf çektirip ligin son maçı olan Orduspor ile yapacağı maçta başarı dileklerinde bulundular.

Öğrencilerin Akhisar Belediyesporlu futbolcuları çok sevdiklerini söylenen Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezi yöneticisi Mücahit Şahin yaptığı açıklamada, bizler öğrencilerimiz ile birlikte Akhisar Belediyespor’u Orduspor maçı hazırlıkları öncesi ziyaret etmek istedik, bu haftanın Engelliler Haftası olması münasebetiyle de bu ziyareti gerçekleştirdik. 1970 gül ile öğrencilerimiz Akhisar Belediyepor’a destekçi oldu diye ifade etti.

Daha sonra Mücahit Şahin öğrencilerin Akhisar Belediyespor’a özel yapmış olduğu el işi hediyeyi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na takdim etti.