Akhisarpress.com

 

Akhisar Belediyespor Taekwando takımı, kapalı spor salonunda kuşak sınavlarını verdi.


Toplamda 34 sporcunun katıldığı sınavda öğrenciler kuşak sınavlarını başarı ile geçti. Uzun yıllardan beri Akhisar Belediyespor Kulübü Taekwando takımı antrenörlüğünü yapan ve çok sayıda başarı elde eden başarılı çalıştırıcı Hüseyin Yüksel tarafından çalıştırılan öğrenciler, kısa süre içinde taekwando sporunu severek başarıyı kovalıyor. 


Kuşak Sınavı Hakem komisyonu ise Akhisar Diş Hastanesi Başhekimi Hüseyin Tavlı, Taekwando Ulusal Bölge Hakemi Teberrüş Topraktaş, Akhisar Belediyespor Kulübü Taekwando takımı sporcusu Mehmet Baykan ve Taekwando takım Antrenörü Milli çalıştırıcı Hüseyin Yüksel’den oluştu. 


Ailelerinde çocuklarını yalnız bırakmadığı bu heyecanlı sınavda minikler her ne kadar heyecanlansa da sportmenliğinden taviz vermeyerek sınavı başarı ile geçmenin mutluluğunu yaşadılar. 


Kuşak sınavının oldukça başarılı geçtiğini belirten Hakem Heyeti Komisyonu ; Taekwandoya yeterince önem verilmediğini ve bu nedenle başarıların kısıtlandırıldığını belirtirken, Akhisar Belediyespor Taekwando takımından ümitli olduklarını söylediler.