Spor Toto Süper liginin 7. Haftasında Pazar günü Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Akhisar Belediyespor’da kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel Fenerbahçe maçının öneminin farkında olduklarını ve puan almak amacı ile sahaya çıkacaklarını ifade etti.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Eryüksel, “ Ligin 7. Haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy’de karşı karşıya geleceğiz. Biz her maça olduğu gibi bu maçada 90 dakika topun peşinde bıkmadan yorulmadan koşmak için sahaya çıkacağız. İnşallah puan alarak dönmek istiyoruz. Rakibimizin Fenerbahçe olduğunun bilincindeyiz, futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Onlarda güçlerinin el verdiğince 90 dakika boyunca formalarını terletecekler.Hayırlısı ile gidip hayırlısı ile döneceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Geride kalan 6 haftalık sürecide değerlendiren Eryüksel, “1 maç dışında diğer maçlardan memnunum ve iyi oynadığımızı düşünüyorum.  Ligin başlarında %100 lük bir performans yakalamak çok zor, bu güne kadar %60 ve %70’lik bir oranla geldik, bundan sonrada inşallah üzerine katıp ilkyarı içerisinde %100’lük oranı yakalayacağız” açıklamasını yaptı.

Ligden düşme kaygılarının söz konusu olmadığına da dikkat çeken Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, geçen sezonun üzerinde bir sıralamada ligi tamamladıkları takdirde başarılı olacaklarını inandığını söyledi.

Taraftarlara da destek çağrısında bulunan Eryüksel, “Bu sezon taraftarlarımızın eksikliğini hissediyoruz. Akhisar Belediyespor bu şehrin bir değeridir ve bu değeri hep beraber sahiplenmemiz gerekir. Bu sezon bilet fiyatlarını da oldukça uygun tuttuk taraftarlarımızı da maçlarımıza bekliyoruz.” Dedi.