Dört haftada galibiyetle tanışamayan, sadece 2 puan alan Akhisar Belediyespor, 28 Kasım Cuma günü  lig maçı için Torku Konyaspor ile 2 Aralık günü de Manisaspor ile Ziraat Türkiye kupası maçları  hazırlıklarına  bu gün başladı.

Kenan ve Buruno sakatlıkları nedeniyle düz koyu yaparken,  diğer tüm oyuncular sabah yapılan antrenmanda  kondisyon ve taktik antrenmanı yaptılar.

Ligin 10. Haftasını geride bıraktıklarını, 15 puanla   7 sırada olduklarını söyleyen  Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Biz takımımızın performansından memnunuz.  Süper ligdeki   4 büyüklerde dahil  alınan neticeler gözler önünde. Bir hafta farklı galip gelenler, ertesi hafta beklenmedik şekilde puan kaybedebiliyorlar.  Bizde ligin başında çok önemli bir çıkış yakaladık. Her  çıkışın bir inişi, her inişinde bir  çıkışı vardır. Puan cet veli ortada,   ilk 2 sırada olan Beşiktaş ve Fenerbahçe ile aramızda  sadece 5 puanlık bir fark.” Dedi. Evren Acar, Kenan ve Buruno’nun sakatlıklarının yanında,  cezalı duruma düşen  Merter’in de antrenmanda  ayağını burkarak  3 hafta sahalardan uzak olması, orta sahamızda  sorun çıkardığını düşündüklerini belirterek, “ Bu  gibi aksaklıklar  her takımın başına geliyor. Ligde Konyaspor ve kupadaki Manisa maçlarında  alacağımız galibiyetlerle  tekrar çıkışa başlayacağımıza inanıyorum.” Dedi.