Atletizm Eğitim Kurulu, 4. toplantısını 04-05 Aralık 2015 tarihlerinde belirlenen gündem doğrultusunda Afyon’ da yaptı.  

Toplantıya Necdet Ayaz, Doğan Demirhan, Perican Bayar, Elif Şıktar, Fehime Haslofça, Uğur DÜNDAR, Ali Güreş, Gazanfer K. Gül, Ercan Haslofça, Arif Zeyrek ve Levent Gençler katıldı. 


Eğitim Kurulu, bir ilki gerçekleştirerek gündemine aldığı “Değerlerimiz Yaşarken de Anılmalı” sloganı doğrultusunda ki uygulamasına Türk Atletizminin değerleri olan Nejla Berber Kalemoğlu, Hüseyin Şarbay ve Arif Zeyreği davet etti. 

Davet edilen değerlerimizin resimli öz geçmişleri slayt ortamında Eğitim Kurulu Üyelerine gösterilerek Federasyonumuzun “Teşekkür Belgesi, TAF Logolu Tişörtü ve Kravat ile Fular” hediye edildi. 

Toplantıya davet edilen Nejla Berber Kalemoğlu, Hüseyin Şarbay ve Arif Zeyrek ilk defa böyle bir onurun kendilerine verilmiş olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Federasyon Başkanı Fatih Çintimar’ a Eğitim Kurulu Başkanı Necdet Ayaz’ a ve Kurul Üyelerine teşekkür ettiler.


Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu Beden Öğretmeni olan Arif Zeyrek, federasyonun nazik davetine ve anlamlı teşekkür plaketine teşekkürlerini ileterek; “Sporun her dalında emek veren büyüklerimiz, kardeşlerimiz, sporcularımız çok kıymetlidir. Onların bu emekleri hiçbir zaman unutulmamalıdır ki bizlerden sonra gelen sporcularımıza da örnek olsun. Çok duygulandım. Onur duydum. Hiç beklemediğim bir olaydı. Biz sadece öğrencilerimize değil aile fertlerimize de sporu sevdirmeye çalışıyoruz. Son yıllarda güzel gelişmelerle sporumuzun daha da güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Başta Atletizm Federasyon başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.