Sakatlığı bulunan ve ligde ilk 2 hafta forma giyemeyecek olan Serdar Kesimal ile özel izin olan Lopes idmana katılamadı.
 
İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cihat Arslan yeni sezon öncesi takımın çok ciddi hazırlık maçlarını yaptığını lige kala 10 günlük sürede ise kalan eksikleri tamamlayıp daha hazır hale geleceklerini ifade etti.
 
Yeni sezonun spor camiasına hayırlı olsun diyerek sözlerine başlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan; “Turgay Şeren Allah rahmet eylesin çok önemli bir isimdi, onun adına verilen bir sezon kendisi gibi centilmenlik içerisinde güzel bir yarış içerisinde geçmesini diliyorum. Tüm takımlara, Akhisarspor’umuza ve Türk sporuna başarılar diliyorum. İyi bir sezon olmasını diliyorum.
 
GEÇEN SEZONUN ÜZERİNE KOYMAMIZ GEREKİYOR
 
Akhisar Belediyespor geçen sezon olarak çok iyi bir sezon çok iyi bir ivme kazandık, önemli işler yapıldı, bütün camia ve takım olarak. Çok önemli performanslar gösterildi, tabiki bu bir sene öncesinde kaldı, ama hala hafızalarda. Ondan dolayı bu sene ki işimizin daha ciddi ve zor olduğunu düşünüyorum. Çünkü önemli bir seneden sonra tekrar aynısını başarmak ve üstüne geçmek durumundayız. Bunun için de çalışmalarımız olumlu geçiyor.
 
DAHA SERT BİR TAKIM OLAMAMIZ GEREKİYOR
 
Topuk yaylasında 6 günde 14 idman ve 1 maç yaptık. Sonra Avusturya’ya gittik 16 idman 4 maç bu önemli bir performanstı. Buradaki Udinese maç çok önemliydi. Takım olarak iyi mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Ancak geçen sene ki o sertliği yakalayamadığımızı düşünüyorum. O sert takım şuan için yok diye düşünüyorum. Bu eksiğimizi de 10 gün içerisinde gidermemiz gerekiyor.
 
ZORLU BİR FİKSTÜR SEÇTİK
 
Çünkü çok zorlu bir fikstür seçtik. İlk maçımız Kayserispor, çok zorlu bir maç olacak, Kayserispor’u önemsiyorum. Yaptıkları bütün transferleri Avrupa’da takip ettiğimiz oyuncular. Yurt için de çok önemli oyuncuları var. Bu sene Kayserispor bu ligin ses getirebilecek takımlarından birisi olduğunu düşünüyorum. Herkesin farklı düşüncesi olabilir ama bu benim şahsi düşüncem. Sonrasında yine büyük takımla oynayıp ardından Rize’ye gidip tekrar büyük takımla oynuyoruz. Bunu başarabilmemiz için daha sert hale gelebilmemiz gerekiyor.
 
2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ
 
Yönetim kurulu ile de görüştük, eksiklerimizin olduğunun kanaatindeyim, 2 tane daha oyuncunun aramıza katılmasını bekliyoruz, bazı isimlerle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. 2 oyuncu daha alırsak kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Şuan ki kadromuz yeterli ama 2 oyuncu bizi alternatif anlamda ve güç anlamında daha güçlü hale getirecektir. Yoksa bir eksikliğimiz yok.
 
SERDAR İLK 2 HAFTA KADRODA YER ALAMAYACAK
 
Yeni transferler takıma olumlu katkı yaptı. Hem arkadaşlık anlamında, hem de performans anlamında. Serdar Kesimal’in son maçta bir sakatlığı oldu. Yeni sezonda Serdar Kesimal ilk 2 hafta kadroda yer alamayacak.
 
FUTBOLDA BİR ÇOK YENİLİK VAR
 
Dün merkez hakem komitesinin seminerine katıldık, futbolda bir çok kural değişti. Çok güzel bir toplantı oldu, o konuda da önümüzdeki hafta Salı günü alt yapı ile beraber bilgilendirme semineri verilecektir” dedi.